Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BIDEN: “Εγώ Πρότεινα Να Βομβαρδίσει Το ΝΑΤΟ Την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν Είναι Εγκληματίας Πολέμου” !!

 

ΠΗΓΗ  :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ


…………..

Joe Biden calls Putin a war criminal / Ο Τζο Μπάιντεν αποκαλεί τον Πούτιν εγκληματία πολέμου 

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε ασυγχώρητη τη ρητορική του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πέθαναν από τις βόμβες αυτής της χώρας.
«Θεωρούμε απαράδεκτη και ασυγχώρητη αυτή τη ρητορική του αρχηγού του κράτους, οι βόμβες του οποίου σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε στο RIA Novosti ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ .
…………………..
Η Σερβία θύμισε τα εγκλήματα των ΗΠΑ μετά τη δήλωση Μπάιντεν για τον Πούτιν

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Βουλίν χαρακτήρισε τη δήλωση Μπάιντεν για τον Πούτιν προσβολή για τη Ρωσία

Η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί προσβολή της κοινής λογικής, δήλωσε στο RIA Novosti ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Αλεξάντερ Βουλίν.

“Το να κατηγορείς χωρίς κατηγορητήριο και να δικάζεις χωρίς δίκη είναι ήδη έγκλημα. Εμείς οι Σέρβοι ξέρουμε πώς είναι όταν δικάζεσαι από δήμιους. Επομένως, κανείς δεν ήταν ποτέ υπεύθυνος για την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και η δικαιοσύνη δεν έχει δεν έγινε εξαιτίας ενός από τα δολοφονημένα παιδιά μας», είπε ο Βουλίν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι χώρες που σκότωσαν το διεθνές δίκαιο το 1999 δεν έχουν το δικαίωμα να αναφερθούν σε αυτό.

«Αν επιτρέπεται στο Facebook να ζητείται η δολοφονία του Προέδρου Πούτιν και των Ρώσων, τότε επιτρέπεται να ζητείται βασανιστήριο και βιασμό; θα περάσει καιρός μέχρι να το κάνουν αυτό; Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης ενός κυρίαρχου κράτους και το να τον αποκαλείς εγκληματία πολέμου είναι προσβολή για τη Ρωσία και την κοινή λογική», τόνισε ο επικεφαλής του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών .

…………………..

“Ο κινεζικός λαός είναι σε θέση να μοιραστεί πλήρως τον πόνο και τα βάσανα άλλων χωρών, γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στη Γιουγκοσλαβία . Και δεν χρειαζόμαστε διαλέξεις για τη δικαιοσύνη από έναν παραβάτη του διεθνούς δικαίου”, το μήνυμα, που δημοσιεύτηκε ως κριτική του ΝΑΤΟ, λέει, η Κίνα για τη θέση της για την ουκρανική κρίση.

Ως απομεινάρι του Ψυχρού Πολέμου και της μεγαλύτερης στρατιωτικής συμμαχίας στον κόσμο, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επεκτείνει τη γεωγραφία και το εύρος των επιχειρήσεων του, ανέφερε η δήλωση.

Στις 7 Μαΐου 1999, ένας βομβαρδισμός του ΝΑΤΟ έπληξε την πρεσβεία της ΛΔΚ στο Βελιγράδι . Από την πρόσκρουση σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 20.

«Το ΝΑΤΟ πρέπει να σκεφτεί σκληρά για το ρόλο που έπαιξε στην ειρήνη και τη σταθερότητα στον κόσμο», αναφέρει το κείμενο.
Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κάλεσε την Κίνα να καταδικάσει τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία .

…………………..

NATO bombing off hospitals in Serbia

Κρατήστε υπό σημείωση ότι οι ΗΠΑ και η Αλβανία αξίωσαν να διεξαχθεί η ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ επί ψηφίσματος που καταδίκασε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία …

Επίσης κρατήστε υπό σημείωση και το γεγονός της εμφάνισης του εβραίου προέδρου της Ουκρανίας Ζελένσκι όταν μίλησε στο Αμερικάνικο Κονγκρέσο , όπου εμφανίστηκε φορώντας μια μπλούζα που επάνω της είχε έναν σταυρό που θυμίζει χαρακτηριστικά τον ναζιστικό σιδηρούν σταυρό του Χίτλερ !!!………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Προτείνουμε:

Main navigation

                                      FACEBOOK


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια