Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ukraine. War Against Donbass. Why Is Nobody Talking About This ?

 


ΠΗΓΗ  :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ


ΑΘΗΝΑ. ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ “ΤΑΓΜΑΤΟΣ Του Azof”

[ … “Τις ίδιες επιγραφές έβαλαν και στο μνημείο των Ελλήνων του Πόντου – θυμάτων της γενοκτονίας, εδώ στην περιοχή της Καλλιθέας. Καθαρίστηκε επίσης. Έγινε ξεκάθαρα από τους ίδιους ανθρώπους”, πιστεύει ένας από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο… ]

ΑΛΦΕΙΟΣ :ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙ … ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΡΑΝΟΣ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΡΙΔΑ… ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΙΩΤΙΔΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

… ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ “ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ Azof” , ΤΟ “Aidar” , Ο “ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

……………

Βεβηλώθηκε το μνημείο των Σοβιετικών στρατιωτών στην Αθήνα

Στην Αθήνα βεβηλώθηκε το μνημείο των Σοβιετικών στρατιωτών που πέθαναν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας

Ένα μνημείο του διάσημου Ρώσου γλύπτη Vyacheslav Klykov, που απεικονίζει έναν πεσμένο Σοβιετικό στρατιώτη και τη μητέρα του να θρηνεί, τοποθετήθηκε στην Αθήνα στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας το 2005. Το μνημείο είναι αφιερωμένο στους Σοβιετικούς στρατιώτες και αξιωματικούς που δραπέτευσαν από την αιχμαλωσία των Ναζί και πολέμησαν στην ελληνική αντίσταση κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΑΘΗΝΑ, 19 Μαρτίου – RIA Novosti. Στην Αθήνα βεβηλώθηκε το μνημείο των Σοβιετικών στρατιωτών που πέθαναν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας.
Άγνωστοι έγραψαν στο μνημείο με κίτρινη μπογιά «Azov» (ναζιστικό τάγμα) και σχεδίασαν το σύμβολο του τάγματος.
Η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα καταδίκασε την πράξη βανδαλισμού και κάλεσε τις ελληνικές αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους.
«Οι υποστηρικτές του ουκρανικού εθνικιστικού τάγματος «Azov», που τόσα χρόνια τρομοκρατούσε και δολοφόνησε εν ψυχρώ τους κατοίκους της Ανατολικής Ουκρανίας, σήκωσαν το χέρι τους στην ιερή μνήμη στην Ελλάδα των Σοβιετικών στρατιωτών – εκείνων που απελευθέρωσαν τη σκλαβωμένη Ευρώπη από τον φασισμό. Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος με τεράστιες θυσίες. Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή μια ανήθικη απόπειρα προσβολής της ιστορίας και μια απαράδεκτη πράξη βανδαλισμού», ανέφερε η πρεσβεία σε ανακοίνωσή της.
.
«Μετά από αυτή την εγκληματική ενέργεια και τις αμέτρητες αποκαλύψεις των κατοίκων της Μαριούπολης και του Ντονμπάς, χρειάζονται πρόσθετα στοιχεία για τη ναζιστική ουσία του Αζόφ και άλλα παρόμοια τάγματα εξτρεμιστών εθνικιστών στην Ουκρανία ;» είπε η πρεσβεία.
…………………

κάτοικοι της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στο μνημείο των Σοβιετικών στρατιωτών που πέθαναν για την ελευθερία της Ελλάδας

Το βράδυ του Σαββάτου, αρκετοί άνθρωποι καθάρισαν το μνημείο και στα κοινωνικά δίκτυα υπήρχαν προτάσεις να βγουν την Κυριακή και να βάλουν λουλούδια στη μνήμη των αγωνιστών κατά του φασισμού. Στη δράση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του ΚΚΕ ..
Την Κυριακή, αρκετές δεκάδες άνθρωποι έφεραν στη δράση λουλούδια, κορδέλες του Αγίου Γεωργίου, ρωσικές σημαίες . Οι κομμουνιστές έβαλαν ένα πανό «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Σταματήστε να σέρνετε την Ελλάδα στον πόλεμο». Στην αυθόρμητη δράση ήρθαν 100-120 άτομα – Ρώσοι, Έλληνες, Ουκρανοί.
.
“Δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς σε αυτό που συνέβη. Δεν μπορούσαμε να μην έρθουμε”, είπε ένας από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο. Ο κόσμος είναι πεπεισμένος ότι οι νεοναζί είχαν εμπλακεί σε βανδαλισμούς. “Τις ίδιες επιγραφές έβαλαν και στο μνημείο των Ελλήνων του Πόντου – θυμάτων της γενοκτονίας, εδώ στην περιοχή της Καλλιθέας. Καθαρίστηκε επίσης. Έγινε ξεκάθαρα από τους ίδιους ανθρώπους”, πιστεύει ένας από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ , ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ DONBAS ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΙΩΤΙΔΑ ΛΙΜΝΗ ( ΑΖΟΦΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ) ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ … ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ‘η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ … ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ … ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ … ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ … ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ …

………..

[…η ηγεσία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μεταφέρει στην περιοχή πολλές δυνάμεις εθνικιστικών αποσπασμάτων όπως του περιβόητου «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος του Αζόφ», κτλ. Σημειώνεται πως χτες, Ουκρανός Βουλευτής προειδοποιούσε για σφαγή του φιλορωσικού πληθυσμού….] 14 Φεβρουαρίου 2022

…………..

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ !!!

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

……………………………..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ … ΑΥΤΟΝ …ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ !!! ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΫΣΗΣ-ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ !!! Ε , “ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ;;;

This is Artem Bonov, who was trained in a paramilitary camp in Azov. He became the deputy commander and chief police officer of the city of Kyiv. ( ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ )

Πρόκειται για τον Artem Bonov, ο οποίος εκπαιδεύτηκε σε παραστρατιωτικό στρατόπεδο στο Azov. Έγινε αναπληρωτής διοικητής και αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Κιέβου. 

……………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΓΡΑΦΑΜΕ … ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Προτείνουμε:

Main navigation

                                      FACEBOOK


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια