Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σκοτώνουμε Τον Εαυτό Μας Για Το ΝΑΤΟ»

  

ΠΗΓΗ  :  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ


Ιταλός δημοσιογράφος στη Μαριούπολη: «Σκοτώνουμε τον εαυτό μας για το ΝΑΤΟ» eadaily.com/

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Giorgio Bianchi, ο οποίος βρίσκεται τώρα στη Μαριούπολη, είπε ότι η Ρωσία είναι πολύ σκληρή για τη Δύση και καταδίκασε την ηπειρωτική κοινωνία για διπλά μέτρα και μέτρα. Ο Τζόρτζιο απευθύνθηκε στον κόσμο με ένα αξιοσημείωτο μανιφέστο . Θεωρούμε υποχρέωσή μας να το δημοσιεύσουμε χωρίς περικοπές, διατηρώντας τα σημεία στίξης του συγγραφέα.


26 Μαρτίου 2022

Γεια σε όλους, αυτή τη στιγμή επεξεργάζομαι το υλικό που τραβήχτηκε τις τελευταίες μέρες στη Μαριούπολη και στο μεταξύ διαβάζω τις ειδήσεις στο τηλεγράφημα. Βλέποντας τι συμβαίνει στην Ιταλία, ένιωσα την ανάγκη να πω δυο λόγια.

Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει, αλλά πρέπει να πω κάτι. Το θέαμα, με καταγωγή από την Ιταλία, είναι γκροτέσκο.

Μαλώνουν για την τέταρτη ή πέμπτη δόση του εμβολίου, αν είναι καλύτερα να γίνει τώρα ή το φθινόπωρο, την ώρα που βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Και μετά υπάρχουν αυτοί που μιλούν για τις τέταρτες δόσεις του εμβολίου, μάσκες για παιδιά. Σε τηλεοπτικές εκπομπές βλέπουμε παρουσιαστές που κυκλοφορούν στο στούντιο με μάσκα.

Από τότε που ήρθα στη Ρωσία, δεν ξέρω καν πού έβαλα τη μάσκα. Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία, αγκαλιάζω κόσμο, τρώω από το ίδιο πιάτο μαζί τους. Βλέπω ανθρώπους να μαγειρεύουν στο δρόμο, και στην Ιταλία μιλούν για την τέταρτη δόση του εμβολίου, αυτό είναι τρελό. Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι ελπίζουν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μιλώντας για πολιτισμό. Αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν είχαμε πολιτισμό. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να νικήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί είμαστε ήδη ένα τίποτα.

Βλέπω ανθρώπους στην τηλεόραση να μιλάνε για νεωτερισμό, για ηθική, λένε ότι ο Πούτιν είναι εγκληματίας. Δεν υπάρχει ούτε πριν ούτε μετά, αλλά μόνο τώρα: ο Πούτιν είναι εγκληματίας. Αν ο Πούτιν είναι εγκληματίας, τότε είμαστε 10 φορές χειρότεροι. Αυτές τις μέρες είναι η επέτειος της καταστροφής του Βελιγραδίου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Mattarella , επί πρωθυπουργίας του κομμουνιστή D’Alema . Τόνοι βομβών έπεσαν στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, πάνω από πολίτες, με βάση τα fake news.

Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν. Αλλά αν τους τα θυμίσετε όλα αυτά, δεν θα θέλουν να τα ακούσουν. Αν ο Πούτιν είναι εγκληματίας, τότε ο Μπους πατέρας και γιος, ο Ομπάμα, ο Μπλερ, η Κλίντον , ο Ματαρέλα είναι εγκληματίες. Πρέπει να ειπωθεί!

Τα έθνη και οι δυνάμεις κάνουν ό,τι πρέπει να γίνει – δεν τους αρέσει όπως στην Ιταλία, όπου συζητάμε κυρώσεις, το Netflix ή τον αποκλεισμό μιας βελανιδιάς σε έναν διαγωνισμό για να ενοχλήσει τη Ρωσία. Κάποιος μάλιστα πρότεινε να χαμηλώσει τη θέρμανση στους 18 βαθμούς.

Είναι ένας τρελός κόσμος όπου έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Πολεμάτε με μ@λακίες ενάντια σε τανκς και βόμβες, η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει. Δεν χάνει, κερδίζει. Προχωρά σύμφωνα με το σχέδιο, όχι βιαστικά. Δεν ξύπνησαν πριν από ένα μήνα με τη σκέψη: τι να κάνουμε σήμερα; Ας εισβάλουμε στην Ουκρανία!

Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Τα σχέδια έγιναν από Αμερικανούς και Ρώσους. Ιταλοί, Γερμανοί, Αυστριακοί και Ουκρανοί, που δεν ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί, παρασύρθηκαν σε αυτό, ελεγχόμενοι από έναν τρελό που δεν ελέγχει τίποτα: έναν ηθοποιό που παίζει έναν ρόλο. Δεν ελέγχει τα τάγματα νεοναζί.

Σταματώ τους ανθρώπους τυχαία και τους παίρνω συνέντευξη. Όλοι μου λένε ότι ήταν κλεισμένοι στο υπόγειο και δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Τους είπαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Πολλοί λένε ότι τους πυροβόλησαν για να μην φύγουν. Άδειασαν τα διαμερίσματα για να κατεβάσουν κόσμο, όταν οι ίδιοι έμειναν στα διαμερίσματα για να πυροβολήσουν. Πρόκειται για τάγματα νεοναζί.

Και μετά διάβασα στην Washington Post ότι αυτοί οι αγωνιστές διάβασαν τον Καντ…

Πήγα στις πρώην βάσεις τους, όπου είδα σβάστικες, βιβλία για τα SS, βιβλία για τον Μουσολίνι. Μετά μας λένε για το Casapound ή τη Νέα Δύναμη (εθνικιστικές οργανώσεις στην Ιταλία), όταν υπάρχουν πραγματικοί Ναζί που κρατούν όμηρο το κράτος.

Ένα κράτος που έπαψε να είναι δημοκρατικό το 2014 ως αποτέλεσμα ενός νεοναζιστικού πραξικοπήματος. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ουκρανία. Ο λεγόμενος φιλορώσος πρόεδρος Γιανουκόβιτς ήταν ο τελευταίος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος.

Και δεν ήταν φιλορώσος, γιατί αν ήταν, θα είχε καταστείλει το Μαϊντάν, θα είχε καταστρέψει τους νεοναζί. Δεν ήταν φιλορώσος γιατί δεν το έκανε. Από τότε, η χώρα βρίσκεται στα χέρια νεοναζί και ολιγαρχικών. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, κάνουν τον γύρο του κόσμου ενός ηθοποιού, καλλιτέχνη και κωμικού από τη σειρά, του οποίου τα λόγια είναι άδεια – δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτά. Η αλήθεια είναι ότι αυτοκτονούμε για το ΝΑΤΟ. Η Ρωσία δεν έχει προβλήματα, μπορεί να πάρει τον χρόνο της. Διαθέτει σιτηρά, σιτάρι, πρώτες ύλες, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, τεράστια και αραιοκατοικημένη περιοχή. Δεν χρειάζεται χώρο.

Μπορεί να σταθεί εκεί και να περιμένει μέχρι να πάμε να μαζέψουμε καυσόξυλα και να κολυμπήσουμε σε δημόσια πάρκα. Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε τι συμβαίνει;

Πρέπει να σταματήσουν, να κλείσουν την τηλεόραση. Ο Μάριο Ντράγκι πρέπει να σταματήσει, είναι ξένος πράκτορας. Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να καταλάβεις;

Τέταρτη, πέμπτη δόση του εμβολίου. Υγιείς άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε σε ένα μπαρ για καφέ, άνθρωποι που δεν μπορούν να δουλέψουν λένε ότι θέλουν Ουκρανούς γιατρούς που δεν μιλούν καν τη γλώσσα. Και δεν ξέρω τι πτυχίο έχουν.

Σε αυτή την περίπτωση δεν σε νοιάζει αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Ταυτόχρονα αφήνεις τους Ιταλούς γιατρούς στο σπίτι. Είσαι τρελός? Και ποιος είναι ο δικτάτορας τώρα; Ο Πούτιν; Δεν ξέρω τι άλλο να πω! Είμαι μόνος! Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια με καλούν, τους στέλνω δίωρες συνεντεύξεις και δημοσιεύουν 30 δευτερόλεπτα. Μου ζητούν αποκλειστικό υλικό αφού πέρασαν δύο μέρες στη Μαριούπολη και μετά δεν το δημοσιεύουν.

Και ποιος μπορεί να δει σε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές; Άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί για να μιλήσουν για τίποτα και που προσπαθούν να είναι ισάξιοι. Είναι υπέροχοι. Χρησιμοποιούνται ως παρτενέρ για να μην βλάψουν τον εαυτό τους. Αυτοί οι «ισαπέχοντες» θέλουν απλώς να ευχαριστήσουν και να επιστρέψουν στην τηλεόραση.

Εδώ πρέπει να αποφασίσετε! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Πρέπει να επιλέξετε αν θα μείνετε στο ΝΑΤΟ ή κατά του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Εκεί που είναι η αλήθεια είναι προφανές. Δάγκωσαν τη Ρωσία, αλλά είναι πολύ σκληρό για αυτούς. Σπάνε όλα τα δόντια τους. Και ήμασταν στη μέση. Ήθελα να παραμείνω ήρεμος, αλλά δεν έχω άλλα λόγια.

Από εδώ, η Ιταλία μοιάζει με θέατρο του παραλόγου. Έχουμε ανθρώπους που είναι δύο μήνες κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ταυτόχρονα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ που μαγειρεύουν στο δρόμο, κάτω από ένα ερειπωμένο σπίτι, αλλά έχουν ακόμα τη δύναμη να χαμογελάσουν. Είμαστε νεκροί και δεν το ξέρουμε ακόμα. Αξίζει να έρθετε εδώ για μια βόλτα και να δείτε τι σημαίνει να έχετε το κουράγιο και τη δύναμη να αντέχετε 8 χρόνια κάτω από τις βόμβες. Αλλά για όλους, ο πόλεμος ξεκίνησε μόλις πριν από ένα μήνα».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Προτείνουμε:

Main navigation

                                      FACEBOOK


 


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια